Sidor

torsdagen den 21:e februari 2008

Kommunalrådet Mikael Dahlqvists idiotiska moment 22

Kommunalrådet Mikael Dahlqvist går idag ut i Värmlands Folkblad och levererar än engång nådastöten för Hagfors:
"Så länge vi viker i befolkning måste vi spara."
Tydligen fattar han inte att det just på grund av att Hagfors sparar in som gör att kommunen inte blir attraktiv att flytta till eller att stanna kvar. Ett moment 22 som sossarna i Hagfors både är blinda och döva inför. Munnen är dock vidöppen; "SPARA".

Det är nog en bidragande del till varför Mikael Dahlqvist är så grundligt hatad bland befolkningen här i kommunen. Det var nämligen han som fick stå i rampljuset när kommunen bestämde, över befolkningens huvuden, att satsa på en storskola. Ingen information hade getts till befolkningen, förrän protesterna började bli allt för besvärliga.

Att kommunen nu bestämmer på att spara in på de fjuttiga sommarjobben blir ju inte heller en bra idé om man vill få hit folk till kommunen. Speciellt om man nu skall satsa på utbildning. Det är så bakvänt så man tror att kommunpolitikerna tappat sina huvuden i toaletten.

Hagfors behöver satsa för att bli attraktivt. Nu när storskolan ändå blir av har ju kommunen ett guldläge att satsa på utbildning som inte finns överallt och därmed kan attrahera inflyttande den vägen. Här är ju Torsby ett bra exempel. Sparande gör ingen attraktivitet Dahlqvist! Det är kortsiktigt och idiotiskt cirkelresonemang.

Läs även skandalen kring Mikaels Dahlqvist och försäljningen av Björkenstamska Villan i Hagfors, av bloggen "Operation Karlstads Stadsmiljöblog".

Andra bloggar om: , , , , , ,
Pingat på intressant

Inga kommentarer:

 
 
Copyright © LOKE - KULTUR & POLITIK
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com