Sidor

måndag 23 juni 2008

Gigantisk vänsterkonspiration mot Fredrick Federley!

SvD:s Ledarblogg spekulerar/insinuerar om en gigantisk konspiration av vänsterpersoner eller Vänsterpartister, vars bestämda vilja är att spendera tid och ork för att få centerpartisten Fredrick Federley på fall.
Det vore onekligen ett passande tillfälle för vänsterpartister och andra som ogillar Federleys vurm för Israel, marknadshyror, företagande och marknadsekonomi att sänka honom, under sken av att vara missnöjda liberaler.
Högerdebattörerna på Ledarbloggen vet sina löss. Är det någon betydande kritik i högerns egna led, ja då kan vi vara säkra på (eller "misstänka") att det egentligen handlar om drakula-kommunisten i liberalens mask.

Snacka om pubertala konspirationsteorier och vänsterskräck, nästa bloggpost från SvD:s Ledarblogg kanske kommer handla om konspirationen om "our bodily fluids"? Har den konservativa högern blivit fullständigt tokig?Bloggat: Hyena, Svensson
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,
Pingat på intressant

8 kommentarer:

Anonym sa...

Instämmer fullständigt. De griper efter halmstrån. Löjligt att påstå att irritationen över Federley är en konspiration.

monaljuger sa...

Som liberal tror jag knappast på denna teori heller.

Liberaler ville älska Federley, men han dumpade dem genom att rösta ja till FRA. Då vänds kärleken till hat istället. Pubertalt.

Benjamin sa...

Men du verkar ju inte alls ha förstått vad Ledarbloggen menar, och det beror nog knappast på deras skribent. Prova att läsa en gång till.

Kristoffer Ejnermark sa...

Benjamin:

Jo, jag förstod allt var de insinuerade...

henke sa...

frerdrk federley är en simpel tjuv i affärer.
en visionär utan verklighetsanknytning.
tjuvar ska inte sitta i rixdagen.

Johan Pettersson sa...

Som om det bara vore liberala krafter som hävde ur sig oförskämdheter hos Fredrick. Skulle inte tro det. Däremot är vänstern alltid lika bra på att spela martyrer.

Anonym sa...

Ja, det behövs ett "historiskt parti"
- avrätta kungafamiljen för allt dom gjort (tv-sänd= jfr krigshetsaren Gustav 5, Borgårdstalet och nazivänligheten )
- prästpensionerna= avskriv för andras slit, mobbning (mest mobbning i arbetsmiljön i landet= ära fack, folk, arbetare, arbetslösa, självmordsoffer etc) jfr häxbränning (folkmord), självmord mot andra och mobbning (stött kriminella i stället, kd= frekvens se kommentar 3)
och historien igenom gjort sämre (frekvens= se en kurva med tex 10 variabler och sen jfr 10 valida och reabla variabler som skulle gett bättre= tex resultatbaserad lön för den som tänker ut lösningar, resultat och genomför dem samt sliter och ger vettiga resultat)
Tex "betalt för gammal ost" (ocker - och lurendrejeripack jfr förr i tiden och den intellektuella, rena livsnerven, hat som fanns mot detta falska pack - jfr 1800-talets nollor och inkompetens och bluffar rakt igenom)
Gåshud över ngt stort, collectomat, lutherhjälpen , förvirring och ej vetenskap och inte minst teologi före sin religion (religionsförbud för gemenskap= enskilt istället och tex bön på arbetsplats etc)
Vetenskap (arbetsmiljo blogg) och beprövad erfarenhet som ska styra (jfr vad det har resultatet i = folkmord på svarta i afrika och indianer= svagaste bland svaga) och falskhet som dödat vetenskapsmän och givet världen sämre psykologi och utveckling (samhällslära etc)= dvs falskhet (falska skitstövlar vars gener florerat ) och sämre för flertalet (skulle aldrig varit tillåtet)

Helst i mina ögon = avrättningar av dom (dom har dödat genom sin existens= fritt val å bli präst och fö monarkin= stött upp det i mkt grad)
Även S "svek" = Gustav V (Hejjbyaffären) och våldtog småpojkar som Wilhelm Moberg tog upp (rättsrötan)= sthlms blodbad 2.0
Tex 30% ökad tillväxt, intellektuell boom (aktiverar sanna inom oss mot falska neuronkomplex som håller oss nere = räkna på gener, kontext, livsrum i en mening= tex solljuset kröker sig på ett bättre sätt= vem vet med en sån hypotes)
Och juridiskt ekvivalent= avtalsrätt till arbetsprestation i "välfärdssamhället" Sverige = man gör inte sitt jobb med dessa bluffar
Outsourcing för pengar, resultat och peere review (utvecklingsfaktor i framtiden= tex mäta med reabla och valida mått )

Demokrati= beslut inom partier etc och ledning som strikt följer det (valbar och rotation och kollegial anda)

nicklas eriksson sa...

SvD:s ledarbloggare har aldrig hört hemma i verkligehten och det gör de inte nu heller. Jag har följt en sanslös massa liberala bloggar och bloggare i åratal nu och känner igen massor av de som nu skriker ut sin vrede på Federleys blogg. Jag har också följt nästan lika många röda bloggar, men inte lika (viktigare att hålla koll på fienden) och känner inte igen många av dessa där. Några skadeglada UV:are eller SSU:are kanske men inte mer.

 
 
Copyright © LOKE - KULTUR & POLITIK
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com