Sidor

måndag 15 december 2008

En sko mot USA-imperialismen

Jag nås av den nyheten att Bush fått en slängd sko mot sig i en presskonferens i Irak. Det var en irakisk journalist som tog denna hedrande civilkurageuppgift. Bush som president och ledare av ett av de imperialistiska ländernas grymmaste och mest aggressiva länder förtjänar sannerligen vad som riktas mot honom. Om nürnbergdomarna återigen skulle tas i bruk skulle han hängas för krigsförbrytelse, som resten av USA:s presidenter skulle ha dömts till.

Årets bild 2008?
Bloggat: Röda Malmö, Kildén & Åsman, rapport från spånbinge
Media: DN
Andra bloggar om: , , , ,
Pingat på intressant

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ännu en godtrogen, infantil, vänsterpartist som inte har någon som helst aning om sanningen.

Kristoffer Ejnermark sa...

Bush är republikan, inte vänsterpolitiker.

Anonym sa...

Som Bush själv sa så kan man i en demokrati kasta skor på presidenten utan att avrättas. När USA´s trupper lämnar Irak har de i bästa fall åtminstone förändrat landet i den riktningen. Ännu en sovjetimperialistisk lakej är bortplockad, till oerhörda kostnader för landets befolkning. Det enda som varit dyrare vore om Saddam suttit kvar. De som borde ha fått sig en rejäl Nürnberg-rättegång är givetvis de kommunistiska massmördarna, men de är alla döda, snart också Castro, Mugabe och Kim. Att städa upp efter kommunismen eller dess imperialistiska övningar på fjärran kontinenter är i sanning dyrt. Att ha den kvar är dock dyrast.

Hampus Eckerman sa...

Sovjetimperialistisk lakej? Saddam Hussein stöddes av USA och Storbritannien i kriget mot Iran. Fast det är klart, vad jag hört var givetvis de bara sovjetiska lydstater. Socialister allihopa!

m00ns sa...

Underbart svar
den 15 december 2008 11:52
=o)->--<

Sen tycker jag inte att man är vidare bättre än Bush om man vill hänga han. Låt han tvätta bäcken på något ålderdomshem istället.

Till sist:
Japp jopp jepp
Jag är allvetande och kan allt som nån tyckte i ett inlägg här...
..Märkligt vad folk kan träffa rätt ibland =o)

 
 
Copyright © LOKE - KULTUR & POLITIK
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com