Sidor

söndag 31 maj 2009

Kristdemokrat misshandlade - ska högeralliansen ta avstånd från högerextremismen och kasta ut Göran Hägglund från regeringen?

För några dagar sedan blossade det upp en moralpanik hos diverse högerpositionerade bloggar och emotionella folkpartister. Hela havet stormade för att en folkpartist fått näsblod vid ett bråk med en vänsteraktivist. Då yrkade de självrättfärdiga predikanterna i folkpartiet att det var NMR:s fel att en arg folkpartist fick en snyting. Därför yrkade man i ytterliga led att ABF skulle utestänga NMR från sina lokaler. Guilt by association goes King Kong.

Högern gillar inte ABF. Vilket öppnar dörrar för pajaser att måla fantastiska associationslinjer i konspiratoriska försök att bekämpa det man inte tycker om. Det är förståeligt, men att media hakar på det infantila, det är något som inte bör vara förståeligt.

Nu till alla högerpajaser där ute i den svenska naturen; Eftersom yrkande restes om att utestänga NMR från ABF, så borde ju den misshandel som kristdemokraten utförde vid en F!-torgmöte leda till att Göran Hägglund och hans epigoner genast portas från regeringen. Så länge högeralliansen är tysta om detta och inte tar avstånd från högervåldet, så stödjer ju högeralliansen med Reinfeldt högervåldet.


PS: Det var min längsta rubrik någonsin.

Bloggat: Daniel Scythe , Svensson
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,
Pingat på intressant

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, skicka ut de reaktionära böghatarna ur regeringen!
/Liberal (kanske med dina ord även "Apa")

Kristoffer Ejnermark sa...

Liberal,

Det finns faktisk liberaler som inte är pajaser. ;)

Jag har ingenting emot att hela högeralliansen avgår. Dock, var poängen att det i bägge fallen var byggda på dåliga premisser utifrån GBA. En kristdemokrat är inte representativ för kristdemokraterna som parti (om det inte är en representant som partiledare etc.), och en aktivist som klottrar på en affisch före en NMR-manifestation är inte heller representativ för NMR.

 
 
Copyright © LOKE - KULTUR & POLITIK
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com