Sidor

torsdag 29 juli 2010

SAC briljerar i replik

Emil Boss, facklig organisatör i SAC Syndikalisterna, svarar den debattartikel som kom med en hel del ogrundade påståenden och märkliga analyser. Boss briljerar:

"Vi i SAC ställer oss solidariska med städarna och stödjer deras kamp för återanställning. I SAC är det så att det är de berörda arbetarna själva, i detta fall de sparkade städarna, som beslutar om sina krav, metoder och den slutliga uppgörelsen.

Städarnas huvudkrav har hela tiden varit att de ska bli återanställda. Eftersom Berns vägrar återanställa, så är praxis ett så kallat utköp. De summor som föreslagits ligger under Arbetsdomstolens praxis för utköp. Vi har lämnat sex olika förslag till lösningar av konflikten. Berns har inte kommit med ett enda förslag till lösning."
Jag har tidigare sammanställt de ohederliga påståendena och de missförstånd som figurerade i debattartikeln om just SAC:s blockad.

Intressant?
Bloggat: Arbete och fritid, Syndikalism idag, Jeu
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

SAC briljerar med att skrika ut sin åsikt, utan att med fakta och argument kunna förklara varför de har "rätt". Inte mycket förståelse för yttrandefrihet då det inte finns någon som helst reflektion över att det finns ingen skyldighet för andra att lyssna på rappakalja (en åsikt som framförs där åsikten i sig är det ända och ej backas upp av fakta och argument. Rappakalja från er sida var ordet!

 
 
Copyright © LOKE - KULTUR & POLITIK
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com