Sidor

tisdag 7 september 2010

Lena Mellin i farten igen

Mellin anser att alla partiledare skötte sig bra under skoldebatten, trots att Maud Olofsson stakade sig och såg ilsken och ihopkurad ut under hela debatten, och att Reinfeldt knappt fick en syl i vädret. Ohly fick konstanta applåder och levererade humoristiska kontringar, medan Björklund var i klar defensiv position. Men Mellin tycker att alla skötte sig bra - utom Ohly - han var sämst, han som i verkligheten var den som fick bäst respons.

Mellin i ett nötskal. Ohly måste ju bara vara sämst, speciellt när han i verkligheten är bättre än andra partiledare. Dessutom verkar Mellin nu vara tvungen att erkänna att vi har sju olika riksdagspartier och inte två. Tidigare kallade hon ju Ohly för en "katastrof" för att han visade att de rödgröna partierna består av tre olika partier. Är det kanske bitterheten av att ha avslöjats som biter hårt?

UR-Skolfronts skoldebatt visade hur de olika allianserna skiljer sig, framför allt i att de rödgrönas politik går som hand i handske med forskning och lärarnas egna erfarenheter - medan högeralliansen domineras av Björklunds ovetenskapliga häxbrygd av kvarsittning och ordningsbetyg.


Intressant?

Bloggat: Peter Andersson, kulturbloggen
Media: SvD, SvD2, DN, AB
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Från Konfliktportalen.se: Anders_S skriver Mycket kantareller finns det, Lukas Löfling skriver Grön omställning viktigt för Vänstern i Heby, Vida Latina skriver Röstningstips, loaderrorready skriver Malmö: Protestdag mot SD

1 kommentar:

martin sa...

Underskatta inte sossarnas kommunistskräck. De immuniserade flera generationer med irrationell rädsla.

Hon rår kanske inte för det, indoktrineringen är en reflex.

 
 
Copyright © LOKE - KULTUR & POLITIK
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com