Sidor

lördag 18 september 2010

Rättsläkaren: Sverigedemokraten skar sig själv

(David von Arnold Antoni)

Sverigedemokraten David von Arnold Antoni som påstod att han blivit attackerad av två män i 20-årsåldern som ”talade ett arabiskklingande språk” misstänks nu av rättsläkaren för att ha hittat på överfallet och skurit hakkorset i pannan själv. Sverigedemokraterna är snabba på att utnyttja underdog-situationer och slog på stora trummor för att protestera mot "överfallet". Sd:s partiledare Jimmie Åkesson kallade det falska överfallet för "det värsta övergreppet i partiets historia och kanske även ett av de värsta politiska dåd vårt land har sett i modern tid" och yrkade till andra politiska partier att göra något åt det "eskalerande våldet från extremvänstern". Nu har det alltså avslöjats att David von Arnold Antoni använt detta för röstfiske, enligt polisen som utrett ärendet:

"– Det här är för jävligt, inte bara att han kostade resuser, utan det han har gjort kan inte vara annat än röstfiske, säger en polis med mycket god insyn i utredningen till Sydsvenskan."
Det är inte första gången en sverigedemokrat hittar på ett överfall. Sd:aren Kinnunens flickvän rapporterades år 2007 för att ha blivit attackerad och fasttejpad i sin lägenhet och skyllde förövarna på tre maskerade "vänsterextremister". Förundersökningen lades ner när inga misstänkta kunde hittas och det enda bevis de hittade var ett fingeravtryck på tejpen som fastbundit flickvännen, fingeravtrycket visade sig tillhöra Kinnunen själv.


Intressant?
Bloggat: Svensson, Alltid rött, Jinge
Media: SvD
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

5 kommentarer:

martin sa...

Kan bara hålla med:
"det värsta övergreppet i partiets historia och kanske även ett av de värsta politiska dåd vårt land har sett i modern tid"

Nja, lite överdrivet, men dådet sammanfattar SD som parti ganska väl.

Abbe,
Varför verkar så mycket av alliansens kommentarer vara robotgenererad?

martin sa...

Oj, die hard Sverigedemokrater. De har iofs aldrig medgett en lögn hur mycket bevisen hopar sig emot en. När hela ens ideologi är lögn, då kan man förstå beteendet.

Inte ett enda fall av någon ristat hakors har varit äkta. Det syns väldigt tydligt om man ristar på någon som försöker komma undan.

D sa...

Jag reagerade också på att han bara fick ett hakkors i pannan, borde han inte vart typ blåslagen och haft flertal andra skador nåt brutet revben eller nåt?

martin sa...

D,
avsaknad av avvärjningsskador är en given hint om att det ligger en hund begraven.

L. O. K. Ejnermark sa...

Håller med Martin.

Att inte Sd såg igenom den nästan uppenbara lögnen får stå på partiets axlar. Storyn passade ju tydligen så bra in på partiets propaganda både här och utomlands. Pinsamt hursomhaver.

 
 
Copyright © LOKE - KULTUR & POLITIK
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com