Sidor

måndag 22 november 2010

Akihabara Majokko Princess

Akihabara Majokko Princess from Xagehoho on Vimeo.

5 kommentarer:

sl sa...

Nina Persson, Cardigans.

Det blir tummen ner, jag hatar dessa billiga gitarrer, billiga trummor, billiga upprepningar av allt. En produkt som utgår från att konsumenten är obildad, dum, tondöv och inte ens märker att det är samma sak runt, runt. Detta läte ligger i luften i butiker som vill ha en image, det ska sälja annat. Kommersialism som smak är ingen smak.

Men hon är ju söt, det är hela poängen. Kanske är det hon som sjunger, kanske inte, det spelar ju ingen roll. Troligen är det väl ett tiotal spår sång i Logic med både Nina och andra som mixas ihop till ett läte.

Barnen nu för tiden är japanintresserade har jag märkt, det verkar bero på serietidningarna säger mina barn.

sl sa...

Out to lunch, I´m sorry
Kirsten Dunst; ännu sötare.
Jag gillar dina amerikanska storband från 1945. Originella.

L. O. K. Ejnermark sa...

Har postat June Christys "It's Been A Long Time". :)

Erik F sa...

Vad har Nina Persson med det hela att göra?

Låten är ju en gammal Vapors hit från 1980 och covern som Kirsten Dunst gör är initierad av konstnären Takashi Murakami från Tokyo.

Tycker nog att Vapors original är bättre men som Japanfantast så är det kul med hyllningen av Akihabara och anime.

sl:s kommentar är ju så tröttsam. Lite Google och lite Wikipedia hade kunnat få dig att spisa lite kunskap. Men varför ska lite basal kunskap stå i vägen för en kommentar?

sl sa...

Jag kopplade fel helt enkelt, man har sett Nina Persson på nån meters håll och tittat på Spiderman hundra gånger med barnen, och kallade den ena för den andra.

Poängen är att låtar som består av 2- eller 4takts loopar som bara repeterar är tröttsamma för en som lyssnar. Det kanske du inte har märkt? Å andra sidan gillar 5-åringar just den kvalitén, den är kanske riktad till dem?

 
 
Copyright © LOKE - KULTUR & POLITIK
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com