Sidor

onsdag 12 september 2012

Newsmill stänger äntligen av kommentarsfältet

Sakine Madon och Patrik Kronqvist från newsmill rapporterar nu att de kommer stänga av kommentarsfältet på sidan:
"Det har lett till att det trots många konstruktiva inlägg stundtals varit en mycket hätsk ton i kommentarsfälten. Vi har flera gånger märkt en rädsla hos potentiella skribenter för de påhopp som vissa kommentatorer står för. Ibland har de avstått från att skriva. På så sätt har våra öppna kommentarsfält paradoxalt nog lett till att den fria debatten blivit mindre fri. Och även om kommentatorerna själva är juridiskt ansvariga för sina inlägg faller det moraliska ansvaret på Newsmill. Den som inte har resurser att ta hand om kommentarsfält bör heller inte hålla dem öppna. Därför stänger vi nu med omedelbar verkan möjligheten att kommentera artiklar på Newsmill."

Newsmills kommentarsfält har varit en särpräglad plats för kommentarsfältherrarna vars verklighetsuppfattning är bortom denna värld, och det var på tiden något gjordes åt det. Ett sätt att se det totala intellektuella mörker rekommenderas att kika på kommentarerna till Madons & Kronkvists artikel ifråga.Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

Jonna Karlsson sa...

Det är mycket synd när kommentarsfält måste stängas av. Men det är samma sak som om någon är dum emot en, säger dumma saker, och tar kontakt fastän man inte vill. Man får börja med att säga till i vänlig ton. Om inte det hjälper så kanske man säger till i ovänlig ton. Om inte det hjälper så får man ta till vad som krävs för att dumheterna ska sluta. Yttrandefriheten är inte hotad för det. Yttrandefriheten är däremot hotad om någon hela tiden klagar elakt på det man skriver, för det tar all glädje att skriva till slut.

 
 
Copyright © LOKE - KULTUR & POLITIK
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com